لواشک جهت صادرات باید دارای ویژگی هایی باشد. محصولات صادراتی باید با بهترین کیفیت، قیمت و بسته بندی عرضه شوند تا به دلیل طولانی بودن مسیر مقصد مرجوع نشوند. ما به تمام عمده فروشان فعال در بازار داخل و خارج توصیه می کنیم اگربه دنبال قیمتی مناسب، ارزان و به روز در بازار ترشیجات هستیدبا ما تماس بگیرید.
بهترین نوع لواشک کدام است؟
تقریبا اکثریت افراد اینگونه می پندارند که انواع لواشک های تولید شده در کارخانه ها و لواشک های صنعتی از کیفیت پایین و ناخالصی برخوردار هستند و به عبارت دیگر این محصولات را قبول ندارند. یکی از دلایلی که این افراد ارائه می دهند استفاده از مواد افزودنی در تولید آنها است، اما لازم به ذکر می دانیم که بگوییم این مورد از نظر استاندارد های تولید و بهداشت لازم و ضروری می باشد.
نقش مواد افزودنی در تولید لواشک
مواد افزودنی موادی هستند که برای تغییر ویژگی و پایداری بیشتر محصولات و همچنین جهت افزایش کیفیت و بهبود رنگ و مزه لواشک استفاده می شوند.
دیگر کاربرد مواد افزودنی جلوگیری از فساد و تغییرات بیولوژیکی و شیمیایی این محصولات می باشد.
با توجه به توضیحات اراِه شده، می توان اینگونه نتیجه گرفت که اسید سیتریک مصرفی در صنایع غذایی، نمک ( ویژگی های نمک طعام ) و شکر سفید در استانداردهای تولید و بهداشت از موارد ضروری به حساب می آیند. نکته قابل توجه میزان این مواد است که با توجه به پایه اصلی لواشک متفاوت است و باید حد مجاز آنها مورد توجه قرار بگیرد.
لواشک جهت صادرات
وزنی که برای انواع لواشک جهت صادرات مورد تایید است، ۳۰ گرم، ۷۰ گرم، ۱۰۰ گرم و ترجیحا وزن های پایین می باشد.
انواع لواشک های لوله ای، ورقه ای، عروسکی، چوبی و دیگر طرح ها در وزن های گفته شده، موجود هستند.
تمام محصولات عرضه شده دارای مجوز بهداشت، مجوز تولید و سیب سلامت هستند.
جهت رویت محصولات و کسب اطلاعات بیشتر می توانید به صورت آنلاین اقدام نمایید.
منبع : لواشک